7 علت که باعث میشود وب سایت شما کند لود شود!
در این مقاله میخواهیم شما را با اصلیترین دلایل کاهش سرعت صفحات وب آشنا کنیم. این مقاله نیز در راستای سلسله مقالات مرتبط با اهمیت سرعت وب تدوین شده است.
سرعت وبسایت، تاثیر بسزایی بر بهترکردن تجربه کاربر (UX) و بهبود سئوی سایت خواهد داشت. این دو مقوله از آن جهت اهمیت دارند که به صورت مستقیم و غیرمستقیم میتوانند ترافیک سایت، میزان فروش و جذب کاربران را تحت تاثیر قرار دهند. سرعت وب سایت بیش از آنچه که به نظر میرسد اهمیت دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم، مطالب مربوط به سرعت وبسایت را در مقاله ای جداگانه بررسی کنیم.
پس از تاکید بر اهمیت سرعت وبسایت، درادامه به بررسی دلایل کندشدن صفحات وب میپردازیم و عوامل اصلی کاهش سرعت وبسایت را توضیح خواهیم داد. با ما همراه شوید.
قبل از پرداختن به موضوع بررسی علت های کندی یک وب سایت، باید ذکر کنیم که در قسمت آموزش طراحی سایت جدیدترین مقالات آموزشی در باب طراحی سایت را می توانید مشاهده نمایید. اگر تمایل داشتید می توانید طراحی سایت شرکتی یا طراحی سایت فروشگاهی خود را به ما بسپارید.
مهمترین علت کندی صفحات وبسایت
1. میزبانی ضعیف
در برخی موارد، افت سرعت وبسایت به دلیل ناکافی بودن منابع هاست وبسایت و ضعف آن است. بسیاری از وبسایتها از طریق هاستی پشتیبانی میشوند که اشتراکی است. این هاوستها قیمت بسیار پایینی دارند اما ترافیک آنها ممکن است بیش از حد شده و مشکل ایجاد کند.
بنابراین بهتر است که یا از هاوست اشتراکی استفاده نکنید و یا سراغ هاستهای بروید که ترافیک کمتری دارند.

2. موقعیت سرور
مکان سرور شما باید نزدیک به همان محلی باشد که اکثریت کاربران و بازدیدکنندگان در آنجا هستند. این مورد هم مثل مسافرت فیزیکی است. هرقدر مسافتها سرور و بازدیدکنندگان بیشتر باشد، سرعت بیشتری صرف تبادل اطلاعات خواهد شد. بنابراین باید سعی کنید که فاصله بین سرور و محل اصلی بازدیدکنندگان را به حداقل برسانید.
3. شیوه برنامهنویسی
یکی از دلایل رایج کندشدن وبسایت، شیوهای است که در کدنویسی آن به کار رفته است. عدم بهینهسازی کدها افراط در کدنویسی میتواند سرعت وبسایت شما را به شدت کاهش دهد. این موضوع را باید برنامهنویس و طراح وبسایت شما حل کند.
بنابراین، به کار گیری قالبهای آماده که صدها گونه تنظیمات دارند، به کارگیری صفحهسازها برای ایجاد صفحات وبسایت و غیره، از جمله فاکتورهای تاثیرگذار بر سرعت وبسایت شما هستند.
4. تصاویر غیربهینه
بخش اعظم محتوای وبسایتها، از نوع تصویر است و حجم آنها از سایر محتویات سایت، نظیر محتوای متنی، بسیار بیشتر است. بنابراین باید پیش از بارگذاری، تمام تصاویر را از لحاظ اندازه و فرمت درست اصلاح کنید تا موجب کندی سرعت وبسایت شما نشود.
5. ریدایرکتهای غیرضروری
همین الان دست به کار شوید و ریداریرکتهایی که ضروری نیستند را حذف کنید. این ریدایرکتها مدت زمان انتظار کاربران را چند برابر خواهد کرد.
6. استفاده از پلاگینهای متعدد
هر یک از پلاگینهایی که نصب کردهاید، درخواستهایی را به سرور ارسال مینمایند، استایلهایی دارند و فایلهای CSS و JS مختلفی را بارگذاری خواهند کرد. برای بهبود سرعت وبسایت، ناگزیر هستید که تعداد پلاگینهای مورد استفاده را کاهش دهید.

7. ارسال درخواست به تعداد بالا
هر یک از المانهای وبسایت شما برای اینکه لود شود باید درخواستی را به سرور ارسال کند. تعداد این عناصر نیز علیرغم حجم آنها اهمیت دارد. به عنوان مثال، برای بارگذاری 10 تصویر، میبایست به 10 درخواست جداگانه به سرور فرستاده شود.
امیدوارم که با توجه بیشتر به نکاتی که در بالا بدان اشاره کردیم بتوانید سرعت سایت خود را افزایش دهید. در این مقاله به بررسی علت های کندی یک وب سایت پرداختیم. امیدواریم از این آموزش رضایت داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!