زبان برنامه نویسی سایت و تاثیر آن در سئو سایت
شاید شما هم گاها نکاتی در مورد زبان برنامه نویسی سایت شنیده باشید و برایتان در مورد آن سوالاتی ایجاد شده باشد. سوالاتی مثل اینکه: چه تفاوتی میان زبان برنامه نویسی وب سایت من با سایتهای دیگر وجود دارد؟ اصلا این موضوع تاثیری بر کیفیت ظاهر گرافیکی سایت، سئو سایت، جذب مخاطب، امنیت سایت، پنل کاربری سایت و… آن هم دارد؟ در این مقاله کوتاه، قصد داریم جواب همه این سوالات را به زبان ساده به شما ارائه کنیم. با ما همراه باشید:
تفاوت زبان برنامه نویسی سایت در چیست؟
در ابتدای این آموزش باید شما را با دو مفهوم کلی در مورد زبان برنامه نویسی وب سایت آشنا کنیم:

به طور کلی هر سایت از دو بخش تشکل شده: بخش فرانتاند؛ که همان ظاهر گرافیکی سایت مثل رنگ، طرحها، دکمهها و غیرهای است که آن را مشاهده میکنید. بکاند که فعالیتهای پشت وب سایت مثلا ارسال اطلاعات خرید شما به بخش مدیریت، ایجاد تغییرات، کارکرد افزونهها و… بر عهده آن است.
برای نوشتن ظاهر گرافیکی وب سایت یا همان FRONT، به طور کلی 3 زبان برنامه نویسی وب سایت مورد استفاده قرار میگیرد. این زبانها در همه سایتها استفاده میشوند:
- زبان نشانه گذاری html،
- زبان نشانه گذاری css،
- و زبان برنامه نویسی js یا همان جاوا اسکریپت.
تمامی ظاهر سایتی که در حال مشاهدهاش هستید به علاوه چند مورد دیگر (مثلا اینکه با کلیک روی دکمه خرید، متن آن تغییر میکند.) به کمک این 3 زبان نوشته شده است.
زبان های برنامه نویسی وب سایت در بکاند
بخش اصلی و تفاوت همه وب سایتها با یکدیگر، در تفاوت زبان برنامه نویسی سایت در بکاند آنها است. در حال حاضر رایجترین زبان های برنامه نویسی وب سایت برای بخش back، عبارتند از:
در این بین زبان برنامه نویسی php به عنوان همهگیرترین زبان برنامه نویسی سایت در دنیا شناخته شده و مورد استفاده قرار میگیرد. اما یک سوال، تفاوت این زبانها چه تاثیری روی وب سایت شما دارد؟

تفاوت زبان های برنامه نویسی وب سایت در کیفیت آن
شرکت گلزاروب یک شرکت طراحی سایت است و حدود چندین سال در زمینه طراحی وب سایت، طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی فعالیت میکند. با توجه به سابقهای که در این سالها در ساخت وب سایت برای مشتریان داشتهایم، به عنوان نتیجه نهایی در مورد تفاوت زبان های برنامه نویسی سایت و تاثیر آنها در کیفیت، میتوانیم اینطور بگوییم:
به صورت مستقیم هیچ کدام از زبانها روی سئو، ظاهر گرافیکی و … وب سایت شما تاثیر ندارند. اما تفاوت اصلی زمانی آغاز میشود که شما قصد ایجاد تغییرات را داشته باشید: زمانی که بخواهید با تغییر در کدهای سایت یک اِلمان گرافیکی برای افزایش تجربه کاربری به آن اضافه کنید. وقتی بخواهید برای بهبود سئو تکنیکال سایت کدهای آن را تغییر دهید، وقتی برای افزایش امنیت سایت نیاز به بررسی کدها داشته باشید و …
در این زمانها، زبان برنامه نویسی سایت شما تاثیر زیادی دارد. به عنوان مثال زبان php به راحتی قابل ویرایش است، اما دو زبان دیگر به این صورت نیستند. به همین دلیل برای ایجاد تغییرات علاوه بر زحمت زیاد مجبور به پرداخت هزینههای چند برابر به کدنویسان متخصص میشوید. البته در همین حالت هم ممکن است مشکلات مختلفی برای وب سایت شما ایجاد شود چون تغییرات در این کدها (asp و پایتون) واقعا کار آسانی نیست. (به همین دلیل سئوکارها اغلب برای سئو کردن وب سایت های با زبان asp و غیر از php هزینه بیشتری دریافت میکنند.)
کلام آخر

بنابراین به عنوان کلام آخر، زبان برنامه نویسی وب سایت php بهترین راهکار ممکن برای طراحی سایت است. این موضوع به خوبی توجیه کننده این است که چرا سیستم مدیریت محتوای قدرتمندِ وردپرس به کمک این زبان نوشته شده.
اگر از این خواندن این مقاله خوشتان آمد، توصیه می شود که دیگر مقالات سایت گلزاروب را نیز مطالعه نمایید. این مقالات در زمینه های مختلفی نظیر خرید هاست حرفه ای، انتخاب دامین مناسب و … است. مطالعه این مقالات به شما در زمینه طراحی وب سایت بسیار کمک خواهد کرد. در ضمن از این که دیدگاه های خود را با ما به اشتراک بگذارید بسیار خوشحال می شویم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!