آشنایی با داستان طلایی و نکات داستان یک برند

8 نکته نوشتن داستان برند

ما در این مقاله قصد داریم نکات بازاریابی اینترنتی را اموزش بدهیم. همچنین در این مقاله 8 نکته را به شما اموزش می دهیم تا با انها بتوانید داستان برند خود را به بهترین شکل بنویسید.

برندهای Yeti ،Warby Parker ،Toms Shoes ،REI ،Peloton ،Nike و Ben & Jerry داستان های معروفی دارند که حتما تا به حال شنیدید.

همه مردم کل جهان حتما تا به حال اسم این برند ها راشنیدند و این برندها طرفدارهای پروپاقرص زیادی نیز دارد. در داستان برند خود این برندها به طور کامل دقیق به معرفی خود پرداختند ( از کجا شروع کردند و به چه کسی تعلق دارند) نیز اشاره شده است.

می توان گفت چون این برند ها داستانی واقعی برای برندهای خود دارند و در حالت کلی می توان گفت اصیل هستند توانستند به خوبی داستانی عرضه کنند. شاید سوال شود منظور از داستان در رابطه با برندها یعنی چه؟ می توان گفت یک داستان برند به صورت یک روایت، سرگذشت ، معیارها و ارزش های یک کسب و کار را نشان می دهد. که این داستان اگر به صورت مناسب نوشته شود تاثیرهای خوبی در کار ایجاد می کند زیرا داستان به طور ناخوداگاه در ذهن مشتری می ماند و احساسات را تحریک می کند.

اگر می خواهید داستان برند عالی تهیه کنید با ما همراه باشید. همچنین در ادامه به بررسی 8 نکته می پردازیم که توسط متخصصان این زمینه مطرح شده است پس انها را یاد بگیرید و در کار خود پیاده سازی کنید.

خودتان را بشناسید

er Lisa Barone مسئول ارشد بازاریابی در Overit، می گوید که برای اینکه بتوانید برند خود را صاحب شوید کافیست خودتان را به درستی بشناسید.

Baron  این سوال ها را مطرح می کند که ” در یک سازمان چه چیز هایی باید پیاده سازی شود؟ اصل و اساس برند چیست؟ چه چیزی باعث می شود یک برند در مقایسه با سایر برندها خاص باشد؟ با چه کارهایی می توان مشتری بیشتری جذب کرد؟” اکثرا ما به دلایل مختلفی مغرور می شویم و سعی می کنیم از بررسی کردن این سوالات طفره برویم. ولی باید این افکار خود را کنار بگذاریم و سوالات بالا را بررسی کنیم تا در کار خود موفق شویم.

Brenda Della Casa، مشاور دیجیتال در شرکتی است و متخصص برند سازی و رسانه های دیجیتال است موارد بالا را تایید می کند.

وی در سخنرانی های خود اشاره کرده است که من هر مدل مشتری تا الان داشتند اعم از مشتری هایی که از سازمان های بزرگ و کوچک، بودند مشهور یا ناشناخته اما همه این ها یک نقطه مشترک داشتند ان هم این بود که درک درستی از برند خود نداشتند. تنها اطلاعات انها از خودشان نام برند و لوگو بود همین. وقتی من با انها در رابطه با اهداف خود و نیاز مشتریان انها و شعار هایی که می خواهند به مردم انتقال بدهند حرف می زدم می دیدم که واقعا هیچ نظر خاصی ندارند و نمی توانند تصمیم قاطعی بگیرند.

Caroline McNally ، موسس آژانس استراتژی های برندسازی در Global Brand Works برای رسیدن به این درک نیازمند قدرت خود باوری است.

شما باید به این مواردی که می گویم گوش فرا دهید: انگیزه های مشتری- اهداف مشتری- تصمیم کارمندان

 شما باید به مواردی که می گویم نگاه کنید: فعالیت رقیبان خود- انواع گرایش ها در رابطه با کسب وکار خود     بعد از این که این یافته ها را به دست اوردید از این ها استفاده کنید تا خودتان را بشناسید و هدف خودتان را مشخص کنید.

Andy Mura، رئیس بخش بازاریابی در بخش معرفی محصولات در شرکت Userlane اظهار نظر می کند که اگر می خواهید یک برند معتبر تولید بکنید شرکت باید جایگاه مشخصی در روند حل مشکل مد نظر خودش داشته باشد همچنین بتواند مشکلات موجود را حل بکند بین جایگاه خودش و عملیات های مورد نظرش هماهنگی ایجاد کند همچنین قادر باشد روند کار خود را از 0 تا 100 بیان کند.

همین کارهایی که در بالا گفتیم برند Nike در برنامه تبلیغاتی اخیر خودش همراه با Colin Kaepernick پیاده سازی کرده است. که از یک بازیکن معروف امریکا برای بیان دیدگاه های خودش استفاده کرده است. می توان دیدگاه این برند را چنین بیان کرد که دیدگاه عملگرایانه این برند به منظور ارتقای حقوق شهروندی و پیشگیری از تبعیض های اجتماعی  و جلب توجه مردم می باشد.

این برند با این کار خود چالشی به دنبال داشت. اما به همه مخاطبان خود فهماند که برند معتبری است و فرایند کار را به درستی بلد است و جایگاه خودش را با اگاهی به دست اورده است.البته انتقاد هایی نیز به دنبال داشت ولی از انتقاد ها هم این برند نتایج بسیار خوبی گرفت.

دیدگاه واضحی داشته باشید

یکی از کارمندان ارشد بخش خدمات مشتریان و حسابداری در آژانس بازاریابی دیجیتال Aimclear که Molly Hocks نام دارد اظهار نظر می کند که وقتی یک برند رونمایی شد و خود را به درستی شناخت و یک هویت از خودش معرفی کرد باید در مقابل این هویت متعهد باشد و واکنش مناسبی از خود نمایش دهد.

و در سخنرانی های خود می گوید که تنها به حرف زدن در رابطه با برند خود اتکا نکنید بهتر است حرکتی بزنید و کارهای خود را به مردم نشان دهید. داستان برند خود را با تمام جزئیات یعنی از 0 تا100 داستان را به بهترین شکل ارایه کنید و اهدافی مشخص کنید و این روند را در پیش بگیرید. تمام تلاش خود را بر این پایه نگذارید که مردم از شما خرید بکنند به هر قیمیت که شده باشد بلکه سعی کنید شرکت خود را به طور کامل برای مردم توضیح دهید.

همچنین باید دیدگاه اینده نگر و دقیقی در رابطه با کسب وکار خود داشته باشید و همچنین کارهایی که کسب و کار شما را در مقایسه با سایر رقیبان منحصر به فرد می کند را حتما پیاده سازی کنید.

می خواهیم موارد بالا را با یک مثال توضیح بدهیم برند Yeti در این زمینه فعالیت درستی داشته است. توانسته بود دیدگاه اینده نگر و دقیق خود را همراه اهداف خود در ویدئو های به شدت محبوب ارائه کند. و این ویدیو عملکرد خوبی داشت زیرا مشتریان بعد مشاهده این ویدیو مشتاق شدند از این برند خرید بکنند. و مشتریان صد ها دلار از محصولات این برند خریداری کردند.

اگر بتوانید یک بیانیه کلی و پر بار تهیه کنید حتما برند شما در روند توسعه، رفتار پایداری دارد و همچنین به اهدافی که از پیش برای برند خود مشخص کردید حتما می رسید. همچنین اگر در بیانه خود به توصیف جزئیات بپردازید می تواند به شما کمک کند تا ارزش ها و برنامه های برند خودتان را برای آینده مشخص کنید. و با استفاده از ان می توانید ایراد کار خود را بیابید. و همچنین اگر خواستید یک پروژه جدید را شروع به اجرا کردن بکنید یا با سازمان های دیگه همکاری بکنید دوباره می توانید از همین بیانیه کمک بگیرید و با کمک هم از اول بیانیه را بررسی کنید تا بدانید که تا اینجای کار منطبق بر اصول ان بیانیه قدم برداشته اید و چه مسیری باید طی کنید تا به اهدافی که در نظر دارید برسید.

مخاطبین خودتان را بیابید

برای اینکه بتوانید داستان خوبی برای برند یا کسب وکار خود بگویید باید مخاطب خود را به درستی بشناسید. Dino Villegas، استادیار درس فعالیت های بازاریابی در دانشکده Rawls در دانشگاه فنی تگزاس، در سخنرانی های خود اعلام کرده است که اگر می خواهید در این میدان و این زمینه موفق باشید اولا باید تعریف درستی از نحوه کار خود داشته باشید و همچنین یک تیم کارا برای برند خود انتخاب کنید تا به هدف هایی که در نظر دارید برسید و همچنین با اعضای کادر خود نیاز-مشکلات-هدف-انگیزه مخاطبان را بررسی کنید.

Barone  می گوید بعد از اینکه درک درستی از خودتان داشتید. و داستان برند خود را به درستی مشخص کردید باید در مرحله بعدی بر روی مخاطبین تمرکز کنید برای مثال نیازمندی های مخاطبین-اهداف مخاطبین-دیدگاه های مخاطبین

Barone می گوید برای اینکه موارد بالا را به درستی در کار خود پیاده سازی بکنید باید یکسری سوالات را از خود بپرسیم:

چه چیزهایی برای مشتری ارزش دارد؟ با چه کارهایی می توانیم مزیت بیشتری به مشتری ارایه کنیم؟ باید برای یافتن جواب این سوالات به لحظه حال نگاه نکنیم بلکه اینده کار خود را نیز در نظر بگیریم تا بتوانیم پاسخ درستی بیابیم.

” این مطلب ادامه دارد… “
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 7 =